ALLEEN OP REIS

van mijn hoofd naar mijn hart

Het boek ‘ALLEEN OP REIS – van mijn hoofd naar mijn hart’ over zijn belevenissen tijdens een solo rondreis door Thailand heeft feitelijk zichzelf geschreven.  Een reis die tot inzichten en blijvende verandering heeft geleid. 
Een verhaal over een reis om jezelf te ontdekken. Over een zoektocht naar antwoorden op levensvragen, het groeiproces in ontwikkeling, uit je comfortzone gaan, vertrouwen op je gevoel en meegaan in ‘de flow’.  

ALLEEN OP REIS - een spirituele zoektocht

'de reis van hoofd naar hart'

De bijna veertigjarige Christian Nijhof heeft weinig te klagen: hij heeft carrière gemaakt, een eigen woning en een grote familie- en vriendenkring. Maar in plaats van gelukkig te zijn voelt hij steeds meer dat hij zich niet langer thuis voelt in de huidige maatschappij, die draait om presteren, mogelijk werken en materialisme.

Hij besluit zijn vaste baan op te zeggen en alleen op reis te gaan. Backpacken door Thailand zonder concreet plan.

In Thailand maakt hij kennis met de krachten van de natuur, oosterse wijsheden, Boeddhisme, meditatie en mindfulness. Hij ontmoet bijzondere mensen die hem een boodschap brengen: je mag je hart volgen en vertrouwen op je gevoel!

Reacties...
...wat lezers zeggen...

"Een mooi boek, het leest prettig. Een reisverhaal met een levensbeschouwelijke boodschap. Een aanrader voor zoekenden naar zingeving"
“Wat een prachtig verhaal. Ik zié de schrijver lopen met z’n rugzak, een praatje maken met onbekenden, vrienden maken en zitten met een biertje. Het boek leest heerlijk, lekker geschreven, niet ‘zweverig’, inspirerende teksten en mooie plaatjes, kon het bijna niet wegleggen. ‘Go with the flow’……. zo mooi, ‘Monkey mind’….. zo herkenbaar.”
"Alleen op reis is een lekker leesbaar reisverslag met een licht filosofische inslag waarin reisbeschrijving en reflectie op een prettige manier worden afgewisseld. In tegenstelling tot wat de titel misschien doet vermoeden is het geen zwaar, spiritueel boek, maar veel meer een persoonlijke zoektocht waarbij ook het alternatieve pad soms wordt bewandeld. Kortom, Alleen op reis is echt een boek voor de zoekende westerse mens."
"Dit boek houdt je een spiegel voor en geeft tegelijkertijd inzicht hoe het is om te leven met hooggevoeligheid."
"Het boek leest makkelijk. Het is een goede combi tussen een reisverslag met ‘prikkels’ en de nodige humor die je tot nadenken stemmen."​​
"Wauw, een boek wat op mijn pad kwam en meteen het eerste boek wat ik niet weg wil leggen. Het geeft stof tot nadenken en letterlijk aanzetten, terug naar het gevoel en ik ben nog maar halverwege. Leuk om te lezen en makkelijk een verbeelding bij te maken. Prachtige illustraties en quotes. Ik ben benieuwd hoe het verhaal verder verloopt!"

ALLEEN OP REIS...
in de media...

Terugkomen bij jezelf

  • Wil jij ook stappen  zetten uit je comfortzone?
  • Ben je op zoek naar inspiratie voor je eigen (innerlijke) reis of spirituele zoektocht
  • Wil je meer leven vanuit je gevoel en wat je hart je ingeeft?
  • Ben je benieuwd wat het met je kan doen door alleen op reis te gaan?
  • Wil je gaan reizen om jezelf te ontdekken?
  • Of:  wil je gewoon een leuke reisroman lezen om bijvoorbeeld tot rust te komen?
  •  

Het boek ‘ALLEEN OP REIS’ geeft inzichten om vanuit je eigen kracht te leven en te gaan staan voor wie je bent. Inspiratie voor een zoektocht naar bewustwording van wie je bent en je eigen ‘ik’ verder te ontdekken om een vrij leven te kunnen leiden! 

Inspiratie nodig voor jouw spirituele zoektocht?

Lees erover in het boek

‘ALLEEN OP REIS’

Nu verkrijgbaar Voor € 19,95

besteld via de website ontvang je een gesigneerde versie!


Ook verkrijgbaar
op bol.com

Paperback:

E-book:

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief!