Hengelo’s weekblad

Naar aanleiding van een meet and greet en signeeersessie bij Boekhandel Broekhuis (https://www.boekhandelbroekhuis.nl) is er in het Hengelo’s weekblad een artikel gepubliceerd:

Meet and Greet bij Boekhandel Broekhuis met debuterend schrijver Christian Nijhof

Met dit autobiografisch boek wil Christian Nijhof de lezer buiten de ‘normale’ kaders laten denken en een inkijkje te geven in zijn rijke gevoelswereld.
In samenwerking met Uitgeverij Boekengilde verschijnt 27 november zijn nieuwe boek “Alleen op reis, van mijn hoofd naar mijn hart”. ‘

Go with the Flow!
Presteren, materialisme, leven met angsten en vooroordelen… Christian is er helemaal klaar mee. Hij wil stappen zetten om het anders te gaan doen. Dit boek laat de ontdekking van een andere weg zien. De bijna 40-jarige organisatie-consultant en muzikant loopt vast en gooit het roer totaal om. Hij besluit zijn vaste baan op te zeggen en alleen op reis te gaan naar Thailand zonder concreet plan. Aan de andere kant van de aardbol, back-packend door Azië, leert hij eindelijk om alles los te laten. Zichzelf te accepteren, te leven vanuit het hart en te vertrouwen op zijn gevoel.
Het is een openhartig en minitieus opgetekend verslag geworden van een zoektocht die niemand onberoerd laat.”

Lees er meer over op: https://christiannijhof.nl/in-de-media/