Op reis in eigen huis

Wil jij graag ook naar buiten? Of wil je naar binnen keren? Tijd voor bezinning…

Loop jij er ook tegenaan, dat juist nu het mooi weer is, je graag naar buiten wilt? Er op uit wilt trekken? Misschien wel op reis?

Of wil je juist even lekker niks doen?

Het is een bijzondere tijd nu het Corona-virus ons allemaal raakt. Lees ook mijn vorige blog, dat de huidige situatie ook mogelijkheden biedt.

We worden teruggeworpen op onszelf en er ontstaat tijd voor bezinning.

Het boek ‘ALLEEN OP REIS’ biedt beide: je wordt meegenomen op een prachtige reis inclusief de sfeer en ambiance van Azië, maar ook met onderwerpen die je doen nadenken over je eigen leven. Lezers zeggen: ‘Wat een prachtig verhaal. Ik zié de schrijver lopen met z’n rugzak, een praatje maken met onbekenden, vrienden maken en zitten met een biertje. Het boek leest heerlijk, lekker geschreven, niet ‘zweverig’, inspirerende teksten en mooie plaatjes, kon het bijna niet wegleggen.’ 

Tegelijkertijd is het boek ook een spiegel: ‘Het boek leest makkelijk. Het is een goede combi tussen een reisverslag met ‘prikkels’ en de nodige humor die je tot nadenken stemmen’.

Ga jij ook mee op reis?

Tot en met 1 juni is er een speciale actie waarbij er 50 % korting is op de verzendkosten (nu maar EUR 1,95), besteld via https://christiannijhof.nl/product/alleenopreis/

Omdat alle lezingen (en afspraken voor advieswerk) zijn afgezegd en ik de komende periode dus niet kan komen vertellen over het boek, is mijn idee om webinars te gaan organiseren, misschien zelfs wel met live-muziek: nadere info volgt. 
Kijk voor meer info op www.christiannijhof.nl/

Heb jij nog tips of ideeën?

Voel je dat je wilt reageren? Hoe ervaar jij wat er nu aan de hand is?
Hoe ga jij er mee om?
Heb je nog tips of ideeën? Misschien kunnen we samen iets bedenken?

Ik zie het graag per mail/telefoon/facebookgroep

Alvast bedankt.
Tot besluit: zorg goed voor jezelf en voor de ander.

Hartelijke groet,
Christian


Kijk voor meer info op de volgende link over het boek ALLEEN OP REIS, of schrijf je in op de nieuwsbrief.
Kijk ook op de Facebookgroep voor de laatste foto’s en informatie!

https://www.facebook.com/vanmijnhoofdnaarmijnhart/