Muzikale klankreis

Eerstvolgende event: nieuwe data volgen! (2023)

Van Hoofd naar Hart

Wil je een moment voor jezelf en even uit de dagelijkse sleur?

 

Laat je verrassen door de zachte helende eigenschappen van muziek en klank tijdens een muzikale klankreis!

 

Muziek en klanken kun je beschouwen als Universele Instrumenten en een Universele taal, die je dichter bij jezelf kunnen brengen.

 

De unieke trillingen zorgen ervoor dat je uit je hoofd gaat en in contact komt met je gevoel.

 

Tijdens deze muzikale klankreis kun je door middel van muziek en klank, meer in contact komen met je werkelijke verlangens , wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt.

van hoofd naar hart - hooggevoeligheid als kracht

Op reis in jezelf

We beginnen de ‘reis’ met een gezellig samenzijn met thee en koffie.

Vervolgens gaan we, ondersteund met gesproken woord, muziek en klanken, een reis maken waarbij je als vanzelf meer in contact zal komen met je gevoel. 

 

Daarbij wordt er gebruik gemaakt van een unieke mix aan instrumenten: variërend van de gitaar, handpan, klankschaal, een synthesizer en natuurlijk het belangrijkste ‘instrument’: jezelf (PS: je hoeft zelf niets te doen, behalve ervaren).

Muziek als middel

Wat ik technisch kan op de gitaar en andere instrumenten is van minder belang: het gaat echt om het raken van de juiste snaar! De muziek is ondersteunend daarin, om die frequenties te raken die zorgen dat je stappen kunt zetten op jouw innerlijke reis.

 

De reis zal dan ook volledig uniek zijn en in afstemming zijn met de dynamiek van de groep in combinatie met verhalen over ervaringen in mijn spirituele zoektocht. 

 

Na de tijd is er gelegenheid om na te praten en ervaringen uit te wisselen, voor diegene die daar behoefte aan heeft.

Praktische informatie en reserveren

Deze muzikale klankreis zal op verschillende data worden georganiseerd op de prachtige locatie Golden Tree, in het buitengebied van Enschede.

Er zal worden gewerkt met een maximale groepsgrootte van 11 personen: wees er dus snel bij!

De kosten zijn € 35,= (inclusief koffie/thee/water/versnapering).

Nieuwe data volgen!

Reserveren kan door een mail te sturen naar info@christiannijhof.nl of door direct een ticket te bestellen via onderstaande link.


Ervaringen

Wil je meer informatie?

Mocht je nog vragen hebben of zie je mogelijkheden voor een optreden op jouw event? Download de informatiefolder en neem gerust contact op met onderstaand contactformulier of stuur een email naar info@christiannijhof.nl!