Muziek en klank

Voor mij speelt muziek een grote rol in mijn leven. Muziek en klanken zijn voor ons als mens belangrijk. Bepaalde muziek en klanken kunnen je raken en zelfs helend zijn. Herken je dat?

Mede door de reis die ik heb gemaakt en doordat er een aantal bijzondere instrumenten op mijn pad zijn gekomen, zoals de handpan en sjamanendrum, heb ik nieuwe muzikale inzichten gekregen en wil vooral de helende eigenschappen van muziek verder de wereld in brengen.

Hieruit is het initiatief de ‘muzikale klankreis’ ontstaan: een interactieve muzikale belevingsavond!

Tijdens een muzikale klankreis kun je de zachte helende eigenschappen ervaren van muziek en klank in een unieke combinatie van instrumenten, gecombineerd met een klankschaal en gesproken woord. Lees er meer over op de speciale pagina ‘muzikale klankreis‘!

‘Alles viel op zijn plek toen ik in mijn eentje ging backpacken door Azië, aan de andere kant van de aardbol. De bijzondere mensen die ik tijdens de reis heb ontmoet, hadden een boodschap voor mij: je mag je hart volgen en vertrouwen op je gevoel!’

Lees meer over de veranderende rol van muziek in mijn leven in het boek ALLEEN OP REIS – van mijn hoofd naar mijn hart.

Neem contact met mij op voor meer informatie