Muziek en klank

klik op de afbeelding voor een impressie

Muziek en klanken zijn voor ons als mens belangrijk. Bepaalde muziek en klanken kunnen je raken en zelfs helend zijn. Herken je dit? Ook voor mij speelt muziek een grote rol in mijn leven. De laatste tijd voel ik dat ik daar op een andere manier mee naar buiten wil treden. Mede door de reis die ik gemaakt heb en doordat er een bijzonder instrument op mijn pad is gekomen: de zogenaamde handpan.

Binnenkort volgt hier meer informatie over op de website of kom naar één van de lezingen of optredens om het te ervaren.


Alles viel namelijk op zijn plek toen ik in mijn eentje ging backpacken door Azië, aan de andere kant van de aardbol. De bijzondere mensen die ik tijdens de reis heb ontmoet, hadden een boodschap voor mij: je mag je hart volgen en vertrouwen op je gevoel!

Lees meer over de veranderende rol van muziek in mijn leven in het boek ALLEEN OP REIS – van mijn hoofd naar mijn hart.

impressie op Soundcloud

Neem contact met mij op voor meer informatie en/of boekingen