Kerstwens

Feestdagenperiode


Herken je dat? In de zogenaamde ‘feestdagenperiode’ moet er vaak van alles gebeuren en hollen we van hot naar haar.

Daarom is het goed om soms even een moment voor jezelf te nemen.

Luisteren naar rustgevende muziek kan daarbij goed zijn.

Speciaal voor kerst heb ik een kerstuitvoering van ‘Healing guitar Sounds’ gemaakt, als cadeautje voor de feestdagen. Luister en ervaar het via onderstaande video.

“Deze muziek zorgt ervoor dat de hersenen in een meer ontspannen toestand raken en ‘het verstand’ (ook wel de Monkey mind) niet langer bezig is met de chaos van de dag.”

De muziek werkt kalmerend omdat de frequenties van de verschillende tonen overeenkomen met bepaalde hersengolven. Die trillen namelijk ook op verschillende frequenties. Zo trillen hersengolven als je gestresst bent, op een andere frequentie dan wanneer je ontspannen bent. Over de kalmerende en helende werking van muziek en de ‘Monkey mind’ heb ik ook geschreven in het boekALLEEN OP REIS‘. Binnenkort volgt hier meer informatie over!

Maar voor nu: eerst even lekker genieten:

Hele fijne kerstdagen gewenst!

Voor het laatste nieuws en een overzicht van nieuwe activiteiten die er binnenkort zijn, houdt ook de facebookgroep in de gaten: https://www.facebook.com/vanmijnhoofdnaarmijnhart/

PS: nog een leuke (cadeau-)leestip nodig voor de feestdagen? Het boek ‘ALLEEN OP REIS‘ is onder andere verkrijgbaar in de webshop, maar ook bij Boekhandel Broekhuis, Boekengilde en Bol.com! De eerste reacties zijn erg positief!


Wil je op de hoogte worden gehouden? Schrijf je hieronder in op de nieuwsbrief en ontvang een gratis mp3-bestand met helende gitaargeluiden.