Het nieuwe boek komt eraan


Schrijven van een boek

Het heeft even geduurd: het nieuwe boek is nagenoeg gereed! ‘ALLEEN OP REIS, van mijn hoofd naar mijn hart’. In eigenlijk hele korte tijd heb ik het boek geschreven. Het was net alsof mijn hersenpan vol zat met de ideeën, ervaringen en alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Door het reizen ben ik in een soort ‘flow’ te komen en heb ik ontzettend veel geschreven op reis. 

Dit boek over mijn belevenissen tijdens mijn rondreis door Thailand heeft feitelijk zichzelf geschreven. Een (reis-)verhaal over mijn zoektocht naar antwoorden op levensvragen, het groeiproces in ontwikkeling, uit mijn comfortzone gaan, vertrouwen op mijn gevoel en meegaan in ‘de flow’. Maar ook over beschrijvingen over ervaringen en avonturen die ik heb meegemaakt door in mijn eentje te gaan backpacken.

het meer van Khao Sok, als symbool voor 'Go with the flow'

Persoonlijke ontwikkeling

Het boek gaat over diverse onderwerpen, zoals reizen, nieuwe (inspirerende) plekken ontdekken, backpacken, lekker eten, Oosterse wijsheden en inspirerende ontmoetingen met bijzondere mensen. Ook onderwerpen zoals het Boeddhisme, mindfullness en meditatie komen aan bod, naast andere aardse, spirituele en filosofische onderwerpen (zonder daarbij zweverig te worden). Een voorbeeld hiervan is de ondervonden tegenstelling in de benadering van het leven; de rationele Westerse wereld waarin wij hier leven en de ‘mildere, minder op prestaties gerichte’ (mindfullness) benadering in het Oosten.

Backpacken en reizen

In het boek staan ook praktische tips over ‘slim reizen’, backpacken, licht reizen met minimale bagage, beschrijvingen van een mooi land en levenswijsheden van de verschillende bijzondere mensen die ik ben tegengekomen. Maar ook dat ik mezelf ben tegengekomen…

Benieuwd naar het verhaal?


Wil je meer informatie over de boeklancering?