De reis van hoofd naar hart

Lees nu alvast het eerste hoofdstuk!

Het boek ‘ALLEEN OP REIS – van mijn hoofd naar mijn hart’ over zijn belevenissen tijdens een solo rondreis door Thailand heeft feitelijk zichzelf geschreven.  Een reis die tot inzichten en blijvende verandering heeft geleid. 
Een verhaal over reizen om jezelf te ontdekken. Over een zoektocht naar antwoorden op levensvragen, het groeiproces in ontwikkeling, uit je comfortzone gaan, vertrouwen op je gevoel en meegaan in ‘de flow’.  

Reizen om jezelf te ontdekken?

 • Wil jij ook stappen  zetten uit je comfortzone?
 •  
 • Wil je reizen om jezelf te ontdekken?
 • Wil jij ook meer leven vanuit je gevoel?
 • Ben je op zoek naar praktische reistips en benieuwd hoe het is om alleen op reis te gaan?
 • Ben je benieuwd wat het met je kan doen door alleen op reis te gaan? 
 •  
 • Ben je op zoek naar inspiratie voor je eigen (innerlijke) reis of spirituele zoektocht? Wil je meer leven vanuit je gevoel en wat je hart je ingeeft?
 •  
 • Of:  wil je gewoon een leuke reisroman lezen om bijvoorbeeld tot rust te komen en op virtuele reis te gaan?
 •  

Het boek ‘ALLEEN OP REIS’ geeft inzichten om vanuit je eigen kracht te leven en te gaan staan voor wie je bent. Inspiratie voor een zoektocht naar bewustwording van wie je bent en je eigen ‘ik’ verder te ontdekken om een vrij leven te kunnen leiden!  Tevens met praktische reistips voor als je alleen op reis gaat. Reizen om jezelf te ontdekken!

ALLEEN OP REIS - een spirituele zoektocht

'de reis van hoofd naar hart'

De bijna 40-jarige organisatie-consultant en muzikant loopt vast en gooit het roer totaal om.  Hij besluit zijn vaste baan op te zeggen en alleen op reis te gaan naar Thailand zonder concreet plan. Reizen om zichzelf te ontdekken.  Aan de andere kant van de aardbol, backpackend door Azië, leert hij eindelijk om alles los te laten. Zichzelf te accepteren als wie hij is, te leven vanuit het hart en te vertrouwen op zijn gevoel. 

ALLEEN OP REIS - maar niet alleen

'je mag je hart volgen en vertrouwen op je gevoel'

De bijzondere mensen die hij tijdens zijn reis ontmoet hebben een boodschap: ’Je mag je hart volgen en vertrouwen op je gevoel!’. Geïnspireerd en met nieuwe inzichten komt hij terug. Dankzij de kracht van de natuur, oosterse wijsheden, het Boeddhisme, meditatie en mindfullness besloot hij het boek ‘ALLEEN OP REIS – van mijn hoofd naar mijn hart’ te schrijven. 

Reacties...
...wat lezers zeggen...

"Een mooi boek, het leest prettig. Een reisverhaal met een levensbeschouwelijke boodschap. Een aanrader voor zoekenden naar zingeving"
“Wat een prachtig verhaal. Ik zié de schrijver lopen met z’n rugzak, een praatje maken met onbekenden, vrienden maken en zitten met een biertje. Het boek leest heerlijk, lekker geschreven, niet ‘zweverig’, inspirerende teksten en mooie plaatjes, kon het bijna niet wegleggen. ‘Go with the flow’……. zo mooi, ‘Monkey mind’….. zo herkenbaar.”
"Alleen op reis is een lekker leesbaar reisverslag met een licht filosofische inslag waarin reisbeschrijving en reflectie op een prettige manier worden afgewisseld. In tegenstelling tot wat de titel misschien doet vermoeden is het geen zwaar, spiritueel boek, maar veel meer een persoonlijke zoektocht waarbij ook het alternatieve pad soms wordt bewandeld. Kortom, Alleen op reis is echt een boek voor de zoekende westerse mens."
"Dit boek houdt je een spiegel voor en geeft tegelijkertijd inzicht hoe het is om te leven met hooggevoeligheid."
"Het boek leest makkelijk. Het is een goede combi tussen een reisverslag met ‘prikkels’ en de nodige humor die je tot nadenken stemmen."​​
"Wauw, een boek wat op mijn pad kwam en meteen het eerste boek wat ik niet weg wil leggen. Het geeft stof tot nadenken en letterlijk aanzetten, terug naar het gevoel en ik ben nog maar halverwege. Leuk om te lezen en makkelijk een verbeelding bij te maken. Prachtige illustraties en quotes. Ik ben benieuwd hoe het verhaal verder verloopt!"

ALLEEN OP REIS - van hoofd naar hart

'REIZEN OM JEZELF TE ONTDEKKEN'

ALLEEN OP REIS...
in de media...

EEN SPIRITUELE ZOEKTOCHT

'een verhaal over de reis van hoofd naar hart'

Het boek leest als een roman waarbij je wordt meegenomen op een reis vol inspirerende plekken, lekker eten, oosterse wijsheden en inspirerende ontmoetingen.  Tevens met praktische reistips en beschrijvingen van ervaringen die je meemaakt als je alleen op reis gaat.
Inspiratie om jezelf te ontdekken om een leven vanuit vrijheid te creëeren!

 

ALLEEN OP REIS – een spirituele zoektocht – een reisroman over de reis van hoofd naar hart. 

Reizen om jezelf te ontdekken
ervaar het in de reisroman 'ALLEEN OP REIS'

Reizen om jezelf te ontdekken?

Lees erover in het boek

‘ALLEEN OP REIS’

Nu verkrijgbaar Voor € 19,95

besteld via de website ontvang je een gesigneerde versie!

ACTIE: tot eind 2020 100 % korting op de verzendkosten!


Wil je meer inspiratie en op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen?
Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief!

Ook verkrijgbaar op Bol.com:

Wordt lid van de Facebook groep