Hengelo’s weekblad

18-02-2019

“Christian Nijhof vertelt over spirituele reis naar Thailand

Hengelo – Prikkels in de Cactus heeft op woensdag 26 februari weer een inspirerende gastspreker. Christian Nijhof houdt een lezing met de titel ‘Durf jij vanuit je hart te gaan leven?’. Christian schreef het boek ‘Alleen op reis – van mijn hoofd naar mijn hart’ . Het is een interactieve lezing over zijn spirituele reis naar Thailand. 

Hij komt vertellen over “uit je comfortzone gaan” en “stappen zetten die je nog niet eerder gezet hebt”. Al met al een proces van overleven naar leven: de reis van hoofd naar hart. De lezing zal ondersteund worden met prachtige sfeerbeelden en visuals. Bovendien speelt Christian live op een bijzonder instrument: de zogenaamde “handpan”.

In zijn boek heeft hij zijn zoektocht naar antwoorden gedetailleerd beschreven. Hoe hij in zijn eentje op reis is gegaan. Om aan de andere kant van de aardbol, back-packend door Azië, te leren om eindelijk alles los te laten. Om zichzelf onvoorwaardelijk te accepteren. Te leven vanuit het hart en te vertrouwen op zijn gevoel. De bijzondere mensen die hij tijdens zijn reis ontmoet hebben een boodschap: ’Je mag je hart volgen en vertrouwen op je gevoel!’.

25-11-2019

“Meet and Greet bij Boekhandel Broekhuis met debuterend schrijver Christian Nijhof

Met dit autobiografisch boek wil Christian Nijhof de lezer buiten de ‘normale’ kaders laten denken en een inkijkje te geven in zijn rijke gevoelswereld.
In samenwerking met Uitgeverij Boekengilde verschijnt 27 november zijn nieuwe boek “Alleen op reis, van mijn hoofd naar mijn hart”. 

Go with the Flow!
Presteren, materialisme, leven met angsten en vooroordelen… Christian is er helemaal klaar mee. Hij wil stappen zetten om het anders te gaan doen. Dit boek laat de ontdekking van een andere weg zien. De bijna 40-jarige organisatie-consultant en muzikant loopt vast en gooit het roer totaal om. Hij besluit zijn vaste baan op te zeggen en alleen op reis te gaan naar Thailand zonder concreet plan. Aan de andere kant van de aardbol, back-packend door Azië, leert hij eindelijk om alles los te laten. Zichzelf te accepteren, te leven vanuit het hart en te vertrouwen op zijn gevoel.
Het is een openhartig en minitieus opgetekend verslag geworden van een zoektocht die niemand onberoerd laat.”