Handboek Spiegelogie

cover van het boek Spiegelolie

Boekentip: Handboek Spiegelogie van Willem de Ridder

Een boek wat mij de nodige inzichten heeft gegeven is het ‘Handboek Spiegelogie’ van Willem de Ridder. Op een speelse wijze geeft hij je inzichten in ons functioneren als persoon en hoe wij in ons leven situaties voorgeschoteld krijgen, waarbij ons een spiegel wordt voorgehouden. Op die manier krijgen we meer inzicht over hoe we zelf in elkaar zitten. Belangrijke boodschap van het boek is dat het belangrijk is om de regie over je eigen leven weer terug te pakken zodat er weer flow kan ontstaan!

Een aanrader voor als je laagdrempelig nader kennis wilt maken met de wijsheden van het leven!

De klassieker ‘Handboek Spiegelogie’ van Willem de Ridder mag in geen enkele boekenkast ontbreken, zeker niet als je je op het spirituele pad begeeft. Willem de Ridder is er namelijk in geslaagd om diepe spirituele wijsheid met humor te verpakken in een eenvoudige boodschap.

Hoe krijg je je leven weer in beweging nadat je van je kindertijd tot je volwassen leven bent geconditioneerd om op de automatische piloot te leven? Door te gaan oefenen! Gewoon, iedere dag even met jezelf oefenen om je eigen fan te worden.

En liefst een keer in de week met een fanclub bij elkaar komen om elkaar ervan te overtuigen hoe geweldig jullie zijn. Dat is de sleutel tot geluk: grijp de macht over je eigen leven weer terug en er kunnen zomaar wonderen gebeuren. Willem laat je in dit boek aan de hand van heel veel herkenbare voorbeelden en verhalen zien hoe je dit aanpakt. Aan de slag!