De reis terug naar jezelf

Over de reis en de thema’s uit het boek, geef ik presentaties en lezingen of workshops, afgestemd op de dynamiek van de groep zodat een interactieve sessie ontstaat.

Je wordt meegenomen op reis waarbij ik kom vertellen over reizen om jezelf te ontdekken en over de reis terug naar jezelf. Thema’s komen aan bod zoals angst voor het onbekende, uit je comfortzone gaan en nieuwe mensen ontmoeten. Over het ontdekken van jezelf en spiritualiteit. Maar ook over stappen zetten die je nog niet eerder hebt gezet. Verder vertel ik mijn persoonlijke verhaal over de stappen die ik heb gezet om weer in mijn kracht te komen om te leven vanuit authenticiteit. Met als resultaat: Alleen op reis van mijn hoofd naar mijn hart.

Reizen om jezelf te ontdekken: de reis terug naar jezelf. Een verhaal over een proces van overleven naar leven: de reis van hoofd naar hart!

De reis zal ondersteund worden met visuals en tevens zal ik spelen op onder andere een bijzonder instrument: de handpan.

Een inspirerende lezing over de reis terug naar jezelf. Inspiratie voor jouw eigen reis van hoofd naar hart!

Lees meer over stappen zetten en uit je comfortzone gaan in het boek ALLEEN OP REIS – van mijn hoofd naar mijn hart.

AGENDA:

4 juni – Boekenboulevard Assen

3 juli – Intuïtie en bewustzijsdag – Golden Tree Enschede

25 November – Muzikale klankreis (try-out)

2 December – Muzikale klankreis (try-out)

Binnenkort volgt meer info over nieuwe activiteiten!

Neem contact met mij op voor meer informatie.