ALLEEN OP REIS

van mijn hoofd naar mijn hart

Zijn eerste boek ‘ALLEEN OP REIS – van mijn hoofd naar mijn hart’ over belevenissen tijdens een solo rondreis door Thailand heeft feitelijk zichzelf geschreven.  

Een reis die tot inzichten en blijvende verandering heeft geleid. 
Een verhaal over de innerlijke reis om jezelf te ontdekken. Over een zoektocht naar antwoorden op levensvragen, het groeiproces in ontwikkeling, uit je comfortzone gaan, vertrouwen op je gevoel en meegaan in ‘de flow’.  Alleen op reis: een spirituele zoektocht.

Reviews

Alsof het de dag van gister is dat ik het vlucht uitstapte in Bangkok. Christaan neemt je mee in zijn ervaringen en gedachten gedurende een reis door Thailand. Door zijn open schrijfstijl lijkt het net of ieder moment vanaf zijn schouder mee kijkt. Hierdoor maakte ik een reis terug in de tijd naar de periode waarin ik ook veel van mijzelf ontdekt hebt. Verder zet dit boek je aan tot denken, vandaag de dag nemen we alles vaak aan voor wat het is, zonder ons daarbij af te vragen of we hier wel echt gelukkig van worden. Een absolute aanrader voor iedereen die wel eens in Thailand geweest is of die meer bezig is mijn zelfontwikkeling. Leest lekker weg, is vermakelijk en inspirerend. Ik kijk uit naar je volgende reis/avontuur!
“Wat een prachtig verhaal. Ik zié de schrijver lopen met z’n rugzak, een praatje maken met onbekenden, vrienden maken en zitten met een biertje. Het boek leest heerlijk, lekker geschreven, niet ‘zweverig’, inspirerende teksten en mooie plaatjes, kon het bijna niet wegleggen. ‘Go with the flow’……. zo mooi, ‘Monkey mind’….. zo herkenbaar.”
"Alleen op reis is een lekker leesbaar reisverslag met een licht filosofische inslag waarin reisbeschrijving en reflectie op een prettige manier worden afgewisseld. In tegenstelling tot wat de titel misschien doet vermoeden is het geen zwaar, spiritueel boek, maar veel meer een persoonlijke zoektocht waarbij ook het alternatieve pad soms wordt bewandeld. Kortom, Alleen op reis is echt een boek voor de zoekende westerse mens."
"Dit boek houdt je een spiegel voor en geeft tegelijkertijd inzicht hoe het is om te leven met hooggevoeligheid."
"Het boek leest makkelijk. Het is een goede combi tussen een reisverslag met ‘prikkels’ en de nodige humor die je tot nadenken stemmen."​​
"Wauw, een boek wat op mijn pad kwam en meteen het eerste boek wat ik niet weg wil leggen. Het geeft stof tot nadenken en letterlijk aanzetten, terug naar het gevoel en ik ben nog maar halverwege. Leuk om te lezen en makkelijk een verbeelding bij te maken. Prachtige illustraties en quotes. Ik ben benieuwd hoe het verhaal verder verloopt!"

Terugkomen bij jezelf

  • Ben je op zoek naar inspiratie voor je eigen (innerlijke) reis of spirituele zoektocht?
  • Wil je meer leven vanuit je gevoel en wat je hart je ingeeft?
  • Ben je benieuwd wat het met je kan doen door alleen op reis te gaan?
  • Wil je gaan reizen om jezelf te ontdekken?
  • Of:  wil je gewoon een leuke reisroman lezen om bijvoorbeeld tot rust te komen?
  •  

Het boek ‘ALLEEN OP REIS’ geeft inzichten om vanuit je eigen kracht te leven en te gaan staan voor wie je bent. Inspiratie voor een zoektocht naar bewustwording van wie je bent om je eigen ‘ik’ verder te ontdekken om een vrij leven te kunnen leiden! 

Op zoek naar inspiratie voor jouw spirituele zoektocht?

'Alleen Op Reis' Nu verkrijgbaar Voor € 19,95

besteld via de website ontvang je een gesigneerde versie!

Cover Alleen op reis


Ook verkrijgbaar
op bol.com

Paperback:

E-book: