Boekpresentatie


Wat gaat de tijd snel! We zijn al ruim een week verder sinds de voorverkoop is gestart. De eerste exemplaren zijn al verkocht. Ondertussen ben ik bezig met de voorbereiding van de boekpresentatie op 27 november en de meet and greet sessie op 28 november (kijk onderaan dit bericht voor meer informatie). Ik merk dat ik dat toch best spannend vindt. Het geven van een boekpresentatie heb ik natuurlijk nog niet eerder gedaan en is ook weer best een stap uit mijn comfortzone… Maar stiekem vind ik het ook wel geweldig leuk om te doen.

De bedoeling is dan ook dat de boekpresentatie vooral leuk, gezellig en inspirerend zal zijn waarbij ik ook muziek zal inzetten ter ondersteuning. Laat je vooral verrassen! Aanmelden kan via de facebooksite of door een mail te sturen naar info@christiannijhof.nl

Ondertussen ben ik ook nog geïnterviewd door een journalist van dagblad Twentsche Courant Tubantia! Erg spannend en leuk om mee te maken. Deze week zal er een groot artikel in de krant verschijnen dat zal gaan over mijn reis, de ervaringen die ik heb opgedaan en het uiteindelijk resultaat: het boek! Meer info volgt.

Verder zijn er foto’s gemaakt in het kader van de boekpromotie. Door te zorgen dat het boek meer zichtbaar wordt, kan deze geleidelijk aan steeds verder de wereld in. Bijkomend voordeel is dat de foto’s in de natuur zijn gemaakt: altijd goed om even wat extra rust te pakken.

Vervolg

Tijdens de boeklancering en boekpresentatie zal het boek echt ‘gelanceerd’ worden en verder de wereld in gaan.
Ik ga er vanuit dat het boek andere ‘zoekers’ kan helpen in hun eigen zoektocht en dat het inspiratie kan bieden. Maar niet te vergeten leest het boek als een prettig reisverhaal: je kunt op vakantie vanaf je luie stoel.
Verder is de bedoeling dat ik meerdere lezingen over het boek ga houden. Ook wil ik graag meer met muziek gaan werken, vooral met muziek vanuit het hart. Hoe dit gaat verlopen volgt vanzelf: alles in stapjes!

Hieronder nog even een overzicht van de activiteiten die er binnenkort zijn, houdt ook de facebookgroep in de gaten: https://www.facebook.com/vanmijnhoofdnaarmijnhart/

Ben je benieuwd naar meer informatie over het boek? Kijk hieronder voor meer info!


Benieuwd naar meer informatie? Schrijf je hieronder in op de nieuwsbrief.