ALLEEN OP REIS

van mijn hoofd naar mijn hart

Het boek ‘ALLEEN OP REIS – van mijn hoofd naar mijn hart’ over zijn belevenissen tijdens een solo rondreis door Thailand heeft feitelijk zichzelf geschreven.  Een reis die tot inzichten en blijvende verandering heeft geleid. 
Een verhaal over een reis om jezelf te ontdekken. Over een zoektocht naar antwoorden op levensvragen, het groeiproces in ontwikkeling, uit je comfortzone gaan, vertrouwen op je gevoel en meegaan in ‘de flow’.  

ALLEEN OP REIS - een spirituele zoektocht

de reis van hoofd naar hart

De bijna veertigjarige Christian Nijhof heeft weinig te klagen: hij heeft carrière gemaakt, een eigen woning en een grote familie- en vriendenkring. Maar in plaats van gelukkig te zijn voelt hij steeds meer dat hij zich niet langer thuis voelt in de huidige maatschappij, die draait om presteren, mogelijk werken en materialisme.

Hij besluit zijn vaste baan op te zeggen en alleen op reis te gaan. Backpacken door Thailand zonder concreet plan.

In Thailand maakt hij kennis met de krachten van de natuur, oosterse wijsheden, Boeddhisme, meditatie en mindfulness. Hij ontmoet bijzondere mensen die hem een boodschap brengen: je mag je hart volgen en vertrouwen op je gevoel!

ALLEEN OP REIS...
in de media...

Het boek leest als een roman waarbij je wordt meegenomen op een reis vol inspirerende plekken, lekker eten, oosterse wijsheden en inspirerende ontmoetingen.  Tevens met praktische reistips en beschrijvingen van ervaringen die je meemaakt als je alleen op reis gaat.
Inspiratie om jezelf te ontdekken om een leven vanuit vrijheid te creëeren!

 

ALLEEN OP REIS – een spirituele zoektocht – een reisroman over de reis van hoofd naar hart. 

Reizen om jezelf te ontdekken?

Lees erover in het boek

‘ALLEEN OP REIS’

Nu verkrijgbaar Voor € 19,95 (Paperback)

besteld via de website ontvang je een gesigneerde versie!


Wil je meer inspiratie en op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen?
Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief!

Wordt lid van de Facebook groep