Advies en consultancy

Nadat ik had besloten om mijn vaste baan op te zeggen, heb ik mijn eigen adviesbureau opgericht, om als freelance adviseur organisaties te ondersteunen op het gebied van organisatiemanagement (kwaliteits-, proces- en milieumanagement).

Mijn vorm van ondersteuning kan heel breed zijn: van het opzetten van en een bijdrage leveren aan projecten, opzetten managementsystemen en uitwerken van processen. Maar ook ondersteuning en uitvoering van (interne) audits. Verder kan ik ondersteunen in het opzetten van diverse organisaties, evenementen en workshops.

Dankzij mijn intuïtief invoelend vermogen weet ik vaak vrij snel in welke oplossingsrichting er gedacht moet worden. Maatwerk en nauw overleg is ten allen tijde het uitgangspunt!

Neem contact met mij op voor mijn CV, meer informatie of kijk op www.nijhoforganisatieadvies.nl